Ontdek de Aftermovie van de Escape Room in the Dark!

Ontdek de Aftermovie van de Escape Room in the Dark!

Gefeliciteerd en vooral bedankt om mee te spelen in onze ESCAPE ROOM IN THE DARK, en je zo solidair te tonen met blinde en slechtziende personen. Uit je comfortzone komen om de realiteit van de ander proberen te begrijpen is verre van eenvoudig en je hebt het gedaan. Respect!

Dankzij jouw enthousiasme en dat van je medespelers zetten we samen een stap voorwaarts naar een meer inclusieve wereld.

Uit de grond van ons hart, bedankt!

Enkele cijfers:

8 steden verwelkomden deze zomer de escape room

253 teams begonnen aan het avontuur, goed voor meer dan 1000 spelers

• Meer dan 8 van de 10 teams, of 83% van de deelnemers, slaagden erin de puzzel op te lossen. Je mag trots zijn op jezelf!  Gefeliciteerd allemaal!

42 graden: dit is de hoogste temperatuur die deelnemers trotseerden om de raadsels op te lossen (dinsdag 19 juli in Durbuy)

• Via gesprekken, de virtual reality sensibilisering, berichten in de pers bereikten we meer dan 100.000 mensen die nu de dagelijkse realiteit van blinde en slechtziende personen konden zien, horen of ervaren en ze zo beter begrijpen.

Blinde en slechtziende personen hebben jouw hulp nodig! Doe een gift

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.