Fun in de kerstvakantie met de Vakantiebox voor BrailleKids!

Fun in de kerstvakantie met de Vakantiebox voor BrailleKids!

Ontdek de nieuwe wintereditie van de Vakantiebox voor BrailleKids, een volledig aangepast vakantieboek voor blinde en slechtziende kinderen (6-12 jaar).

Zoek je een leuke manier om je kind met een visuele handicap zelfstandig en educatief verantwoord bezig te houden tijdens de kerstvakantie? Dan hebben we goed nieuws, want onze therapeuten van de Dienst begeleiding en hulp in het dagelijks leven hebben opnieuw een unieke, op maat gemaakte kerstvakantiebox samengesteld: ‘Winteravonturen met Louise’

Er bestaat een versie van het aangepaste vakantieboek voor slechtziende kinderen in grootdruk, en een versie in braille voor blinde en zwaar slechtziende kinderen. De tekeningen zijn speciaal aangepast met voelbare reliëflijnen en duidelijke kleurcontrasten. Een blind/slechtziend kindje Louise gidst je doorheen de leuke activiteiten van de Vakantiebox.

Zin in winterpret? De Vakantieboxen voor BrailleKids zijn verkrijgbaar in de BrailleShop voor € 15 per stuk. Bestellen kan via 02 533 33 30 of via e-mail brailleshop@braille.be.

Voor meer info kan je terecht bij natalie.troonbeeckx@braille.be.

Vakantiebox winter 2022

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.