Sociaal leven in vraag - We hebben jouw mening nodig

Sociaal leven in vraag

Hoe beoordelen blinde en slechtziende personen hun sociaal leven? Het lijkt misschien een indiscrete vraag, maar het is er één die beantwoord moet worden. Sinds de COVID-19-pandemie weten we allemaal hoe belangrijk sociale relaties zijn voor onze mentale gezondheid en hoe een handicap de oorzaak kan zijn van isolement. We besloten dat het nodig is om de situatie van vandaag in kaart te brengen.

Heeft je visuele handicap je er ooit toe gedwongen om af te zien van een bezoek aan een restaurant, het theater of een sportevenement? Ontvang je vrienden en familie thuis? Ben je tevreden over je sociale leven? Ben je in staat om de dingen te doen die je graag wilt doen?

We hebben jouw ervaring nodig om de inclusie van blinde en slechtziende personen te verbeteren.

Bij de Brailleliga geloven we dat toegang tot cultuur, sport en het leven in de maatschappij gegarandeerd moet zijn. Voor iedereen.

Neem volledig anoniem deel aan deze enquête en aarzel niet om het met anderen te delen.

Klik hier om deel te nemen aan de enquête

Heb je een vraag of ondervind je problemen, aarzel niet om te bellen naar 02 533 33 34.

decoratieve afbeelding

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.