Een geblinddoekt parcours voor Jo Vandeurzen, Resul Tapmaz, Elke Decruyenaere en Marie-Andrée Avraam

Ter gelegenheid van onze mobiliteitscampagne hebben wij de pers en zes politieke verantwoordelijken uitgenodigd om zich te wagen aan een korte inleefsessie in de Gentse binnenstad.

Vlaams Minister van Welzijn en Volksgezondheid Jo Vandeurzen, schepen van mobiliteit en openbare werken Watteeuw, schepen van welzijn, gelijke kansen en gezondheid Resul Tapmaz, schepen van milieu, stadsontwikkeling en wonen Tom Balthazar, schepen van onderwijs, opvoeding en jeugd Elke Decruyenaere en als laatste de toegankelijkheidsambtenaar / -architect van de stad Gent Marie-Andrée Avraam dienden geblinddoekt en met behulp van een witte stok de weg af te leggen tussen het station Gent Sint-Pieters en het regiohuis van de Brailleliga in Gent... de weg die onze leden meestal bewandelen wanneer zij zich naar de Brailleliga begeven.

Jo Vandeurzen

Resul Tapmaz

Marie-Andrée Avraam

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.