Bedankt aan onze 625 lopers!

De 35e editie van de 20km door Brussel betekende een record voor de ploeg van de Brailleliga: maar liefst 625 lopers hebben onze kleuren uitgedragen langsheen het parcours! Zowel sponsors als individuele lopers zetten zich de voorbije maanden in ten voordele van blinde en slechtziende kinderen, en met succes! We zamelden maar liefst 25.000 euro in! 

Foto van de Brailleligaploeg 

Ten voordele van blinde kinderen

Jaarlijks besteden wij heel wat aandacht aan onze blinde en slechtziende kinderen. Via aangepaste activiteiten trachten wij hen reeds van jongs af aan te stimuleren in het ontwikkelen van hun capaciteiten teneinde een optimale integratie en zelfstandigheid te bevorderen. Sommige van onze diensten zijn gesubsidieerd, voor andere diensten moeten wij beroep doen op uw gift.

Uw talrijke giften hebben ons maar liefst 25.000 euro opgebracht!

Hiervoor van harte bedankt aan al onze lopers alsook aan onze sponsors: Mattel, Bank Degroof, Koba Vision, Promo Sapiens, Van Piperzeel, Eureka!, Domestic Services, Sensotec, Digitas LBi, Befimmo, Auxipress, Groupe impresor ariane, Valeo, Spiromatic, BASE company, Dun & Bradstreet, Novartis / Sandoz / Alcon, Hayez, Schréder en LIDL.

Twee kindjes met een visuele beperking houden elkaar vast

Onze Gouden Loopster

Marleen Van Wesemael zamelde 395 euro in dankzij vrienden en familie. Haar inzamelactie gaf het project ten voordele van blinde kinderen een extra duw in de rug, en hiervoor willen wij haar graag bedanken. We nodigen Marleen en een partner naar keuze met veel plezier uit op het afscheidsdiner van de zelfstandigheidsstage aan zee van onze blinde en slechtziende kindjes, dit op 4 juli 2014. Bedankt Marleen!

Marleen Van Wesemael, notre Coureuse en Or.

Als dank voor haar uitzonderlijke motivatie, willen wij ook Véronique Laros uitnodigen op het afscheidsdiner van de zeestage op 4 juli 2014. De dag van de wedstrijd had Veronique reeds 281 euro ingezameld, en zij doet ondertussen nog naarstig verder. Bedankt Véronique!

Véronique Laros tenant un bouquet de fleur. 

Resultaten van de wedstrijd

Onze ploeg is dit jaar opgeklommen naar de 12e plaats binnen het algemeen klassement, dit op een totaal van 500 ploegen! Het is Sebastien Mahia die de grootste snelheidsduivel van ons team blijkt te zijn: hij legde 20km af in een supertijd van 1u 10min 29sec!

Felicitaties aan iedereen!

De foto’s van de 20km door Brussel

Al onze foto’s zijn terug te vinden op de Facebookpagina van de Brailleliga!

Een blinde loper met zijn gids

De ploeg van onze sponsor Schréder trekt gekke bekken naar de camera 

Een loopster wuift naar de supporters langsheen het parcours 

Een glimlachende loper in topvorm

Een blinde loper laat zich door één van onze masseurs behandelen na de wedstrijd 

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.