Tandemtocht langs de groene rand van Brussel

De Vlaamse Gemeenschapscommissie organiseert op zondag 24 augustus een tandemtocht langs de groene rand van Brussel. Ze vertrekt vanuit het Gemeenschapscentrum Op-Weule in Sint-Lambrechts-Woluwe, en volgt van daar uit het fietsknooppuntennetwerk van de Vlaamse Rand (Wezembeek-Oppem, Kraainem, Zaventem, Sterrebeek, …). De tocht is zo’n 50 km lang.

Wie wil kan samen met de groep vanuit Brussel de metro nemen naar het vertrekpunt in Sint-Lambrechts-Woluwe: afspraak aan de loketten van Brussel-centraal om 9u. Via de metrolijn 1 richting Stokel (halte Roodebeek) begeeft de groep zich dan naar het Gemeenschapscentrum Op-Weule. Uiteraard kunt u ook rechtstreeks naar de vertrekplaats komen. 

De fietstocht start om 9.30u en eindigt rond 17u.

De kostprijs bedraagt €10 voor wie geen eigen tandem of voorrijder heeft, 6€ voor wie een eigen voorrijder heeft maar geen tandem, of omgekeerd, en €2 voor wie zowel een eigen tandem als een eigen voorrijder meebrengt.

Wilt u graag deelnemen aan de tandemtocht? Bevestig dan uw deelname vóór 15 augustus, door het juiste bedrag te storten op het nummer BE10 0910 1711 8004 van de Vlaamse Gemeenscapscommissie AD CJS, E. Jacqmainlaan 135, 1000 Brussel, met vermelding ‘tandemtocht’ + datum. In de week van 18 augustus volgt een bevestiging. 

Veel fietsplezier!

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.