VRT start nieuw seizoen van "De Ridder" met audiodescriptie

De Ridder : Seizoen 2 (© eyeworks)

De VRT-reeks De Ridder krijgt een tweede seizoen! Ook deze keer kruipt Clara Cleymans weer in de huid van Helena De Ridder, om onrechtvaardigheid te bestrijden in het Parket van Gent. Op zondagavond 7 september wordt de eerste aflevering van seizoen 2 uitgezonden. Met audiodescriptie natuurlijk!

Net als vorig jaar kan je elke nieuwe aflevering van De Ridder zowel op Eén als OP12 bekijken: op Eén kan je als digitale kijker opteren voor audiodescriptie via het menu taalkeuze, terwijl bij OP12 de aflevering telkens met audiodescriptie voor iedereen wordt uitgezonden. Je kan de uitzending met AD ook bekijken via Net Gemist. Na het seizoen kan ook de DVD-box besteld worden, eveneens met audiodescriptie.

Wie zijn dit seizoen Helena’s bondgenoten en wie haar keiharde tegenstanders? Wie kan ze vertrouwen en wie niet? Ontdek het vanaf 7 september op OP12 of op Eén om 21u20.

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.