Fun in de kerstvakantie met de Vakantiebox voor braillekids!

*

Ontdek de wintereditie van de Vakantiebox voor Braillekids, een volledig aangepast vakantieboek voor blinde en slechtziende kinderen (6-12 jaar)

Zoek je een leuke manier om je kind met een visuele handicap zelfstandig en educatief verantwoord bezig te houden tijdens de kerstvakantie? Dan hebben we goed nieuws, want na de succesvolle lancering van de eerste zomervakantiebox voor Braillekids, hebben de therapeuten van de Dienst begeleiding en hulp in het dagelijks leven een unieke, op maat gemaakte wintereditie samengesteld: ‘Winteravonturen met Louis’.

Er bestaat een versie van het aangepaste vakantieboek voor slechtziende kinderen in grootdruk, en een versie in braille voor blinde en zwaar slechtziende kinderen. De tekeningen zijn speciaal aangepast met voelbare reliëflijnen en duidelijke kleurcontrasten. Een blind/slechtziend kindje Louis gidst je doorheen de leuke activiteiten van de Vakantiebox.

Zin in winterpret? De Vakantieboxen voor BrailleKids zijn verkrijgbaar in de BrailleShop voor €15 per stuk. Bestellen kan via 02 533 33 30 (tot 21 december om de box nog deze kerstvakantie te ontvangen – zolang de voorraad strekt).

Voor vragen kan je terecht bij natalie.troonbeeckx@braille.be

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.