Mobiliteit Enquête 2022

Mobiliteit Enquête 2022

Een toegankelijke mobiliteit, daar heeft iedereen baat bij. Ondanks vele inspanningen blijft het een heikel punt voor personen met een visuele handicap. Daarom lanceert de Brailleliga tijdens de Week van de Mobiliteit (16 – 22 september 2022) een grootschalige enquête rond mobiliteit voor blinde en slechtziende personen.

Ben je zelf slechtziend of blind en wil je jouw mening laten horen? Klik hier om de enquête in te vullen. Heb je een vraag of ondervind je problemen, aarzel niet om te bellen naar 02 533 33 34.

Help jij ons een duidelijk signaal te geven? Hoe meer mensen antwoorden, hoe representatiever de resultaten zullen zijn. Je hebt tijd tot 20 oktober om de enquête in te vullen. De resultaten en analyse van de enquête lezen jullie in Witte Stok begin 2023.

Alvast bedankt voor de medewerking! Samen gaan we voor meer toegankelijkheid. Eén deelnemer maakt ook kans op een mooie prijs die zal verloot worden!

enquête mobilité NL

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.