Je fiscaal attest valt binnenkort in de brievenbus

Je fiscaal attest valt binnenkort in de brievenbus

De fiscale attesten zullen eind februari-begin maart verzonden worden. Als het totaalbedrag van je giften aan de Brailleliga in 2022 40 euro of meer was, ontvang je een fiscaal attest.

Van harte BEDANKT voor je vrijgevigheid! Dankzij jou hebben we verschillende projecten op poten kunnen zetten ten voordele van blinde en slechtziende personen.

Hoe vul je je belastingaangifte aan om te genieten van de belastingvermindering? 

Vermeld in vak X, A, van je aangifte het bedrag van de giften in 2022 waarvoor je een fiscaal attest hebt ontvangen.

Je hoeft het fiscaal attest van de brailleliga niet bij je belastingaangifte te voegen, maar je moet het wel ter beschikking houden van de administratie.

Jouw vrijgevigheid, een waardevolle en doorslaggevende factor

Blinde en slechtziende personen rekenen op jou. Doe meteen een gift! Je stelt de Brailleliga erdoor in staat om haar activiteiten in 2023 veilig te stellen en verder te ontwikkelen. Bovendien ben je alvast verzekerd van je volgend fiscaal attest. Volgens de huidige belastingwetgeving geniet je een belastingvermindering van 45 %. Als je bijvoorbeeld 60 euro schenkt, betaal je in werkelijkheid slechts 33 euro.

fiscaal attest infographie

Ik doe een online gift

Via overschrijving

Je wenst een gift over te maken door middel van een klassieke overschrijving? Geen probleem!

Jouw gift kan terecht op onderstaand IBAN-nummer, met als vermelding "Gift": IBAN: BE11 0000 0000 4848BIC: BPOTBEB1

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.