Krokuskriebels 2023

Krokuskriebels 2023 affiche

Ben je nog op zoek naar leuke, inclusieve activiteiten voor blinde en slechtziende kinderen in de krokusvakantie (18-26 februari)? Neem dan eens een kijkje op www.krokuskriebels.be. Daar vind je heel wat activiteiten om kinderen (0-14) en hun families een leuke tijd te bezorgen in 90 musea in Vlaanderen en Brussel. Krokuskriebels is een organisatie van de Gezinsbond, in samenwerking met vzw De Ouders.

Om al een ideetje te geven: het AfricaMuseum België in Tervuren focust op doe-activiteiten voor kinderen met een visuele beperking. Proeven, voelen, ruiken, luisteren: alle zintuigen worden geprikkeld om enkele thema’s uit de museumzalen uit te diepen. Interactie alom dus als het gaat over de stad, het regenwoud, taxidermie of maskers. En wie dat wil, kan deelnemen aan een interactief muzikaal verhaal! Meer info vind je hier: https://www.krokuskriebels.be/activiteit/afrika-de-vingers


krokuskriebels 2023 affiche

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.