BrailleTech 2023 : Save the date

decoratieve afbeelding

Het is officieel : de BrailleTech komt terug in 2023 ! Zet de data alvast in je agenda: DIGITAAL op 9 en 10 oktober, LIVE van 12 tot 14 oktober 2023.

Zoals iedereen jaar zijn alle Belgische leveranciers van hulpmiddelen aanwezig met een breed gamma: beeldschermloepen, brailleleesregels, vergrotingssoftware, tekst naar spraak, aangepaste GPS, smartphones met geïntegreerde toepassingen, applicaties, smart objecten... De therapeuten en specialisten van de Brailleliga zijn beschikbaar om deskundig en neutraal advies te geven bij de aankoop, te informeren over overheidssteun, op te leiden om de hulpmiddelen te gebruiken en op die manier de digitale kloof te verkleinen.

Goed nieuws ! Ook de stand gewijd aan smartphones IOS en Android komt terug in 2023. Onze therapeuten laten jullie nieuwe (basis)toegankelijkheidsinstellingen ontdekken en helpen jou de juiste keuze te maken in het ruime aanbod op de markt in functie van je behoeften.

De BrailleTech richt zich voornamelijk op blinde en slechtziende personen (leden en niet-leden), mantelzorgers, professionals,… De editie van 2023 is opnieuw hybride: digitaal & live. Gratis inkom, vooraf inschrijven is verplicht.

Het programma voor de BrailleTech 2023 wordt momenteel opgesteld. Meer informatie volgt binnenkort.

decoratieve afbeelding

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.