Internationale dag van het Testament 2023

Internationale dag van het Testament 2023

13 september, Internationale dag van het Testament, een ideaal moment om iedereen die het werk van de Brailleliga blijven steunt in de bloemetjes te zetten.

Door een nalatenschap aan een goed doel te overwegen, zorg je ervoor dat jouw waarden worden doorgegeven aan toekomstige generaties.

Door je nalatenschap geheel of gedeeltelijk na te laten aan de Brailleliga kunnen we blinde en slechtziende personen blijven helpen om hun zelfstandigheid te (her)veroveren door ze de juiste begeleiding te bieden in alle aspecten van het dagelijks leven, hun hele leven lang.

Waarom kiezen voor een legaat aan de Brailleliga?

  • Financiële transparantie: jouw donaties en legaten worden effectief gebruikt voor onze vele projecten ten voordele van blinde en slechtziende kinderen, jongeren en senioren, in nieuwe technologieën of in professionele integratie. Afhankelijk van je interesses kun je ook besluiten om een bepaald project te steunen dat je na aan het hart ligt.
  • Expertise: onze jarenlange ervaring in het beheren van nalatenschappen is een garantie voor gemoedsrust en discretie.
  • Vaste en voordelige successierechten: de Brailleliga mag legaten ontvangen met vaste en voordelige successierechten: 7% in Brussel of Wallonië en 0% in Vlaanderen.

Het aantal personen met een visuele handicap dat een beroep doet op de diensten van de Brailleliga neemt elk jaar toe, mede door de vergrijzing. De Brailleliga ondersteunt meer dan 16.000 blinde en slechtziende personen.

Voor meer informatie: 02 533 32 16 of stichting@braille.be

Samen naar meer zelfstandigheid!

Dag van het testament 2023

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.