Reis in Zeeland

Reis in Zeeland

In september was de Brailleliga op reis in het idyllische Zeeland. 

Land van zee, zout en zoet, van prachtige historische Zeeuwse stadjes en dorpjes, te midden van genadeloos mooie natuur! Na de busreis genoten de vakantiegangers van mosselen met frietjes. Nadien stond een bezoek aan de oesterputten van Yerzeke op het programma. Onder leiding van een deskundige gids kwamen ze alles te weten over de kweek van deze weekdieren. Als afsluiter wachtte er een driegangenmenu in het hotel. Wat een fantastische eerste dag! 

Foto's van Dag 1

DFe tweede dag trokken ze naar Neeltje Jans voor een bezoek aan de Deltawerken. Twee deskundige gidsen leidden hen rond in het bezoekerscentrum/museum en vertelden alles over de werking van de Stormvloedkering. Nadien stond Zierikzee op Schouwen-Duiveland op het programma. Zierikzee is de grootste stad op Schouwen-Duiveland en heeft een lange en bewogen geschiedenis. Dit is te zien aan de vele monumenten en het stratenpatroon dat al van sinds de Middeleeuwen hetzelfde is. De vakantiegangers trokken op pad met een zelf uitgeschreven duidelijke en veelzijdige 'toeristische gids' waarin de meest bijzondere bezienswaardigheden, maar ook de leukste winkeltjes en de lekkerste restaurantjes werden opgenomen.

Een dag om niet snel te vergeten!

Foto's van Dag 2

groepfoto

Opgelet, indien u een schermuitleesprogramma gebruikt bij het bezoeken van deze website, zullen de volgende modules niet volledig toegankelijk zijn. Zij staan toe om deze pagina te delen op Facebook, Twitter of Google+.