Familiedag 2022

De "Familiedag 2022" is een dag boordevol ontdekkingen, uitwisselingen en ontspanning voor jonge blinde of slechtziende personen en hun families.

Wanneer? Zaterdag 14 mei 2022, van 10.00 uur tot 17.30 uur, in "La Tricoterie" in Brussel. Gratis inkom!


Download de brochure in PDF-formaat


Zin in een dag boordevol positieve energie! Aarzel dan niet langer en vol onderstaand inschrijvingsformulier in!

Familieleden die zullen deelnemen aan de Familiedag (N.B. Ouders zijn verantwoordelijk voor hun kinderen op de familiedag. De aanwezigheid van één van de ouders is verplicht):

Reeds lid van de Brailleliga

Kinderen, ouders en grootouders kunnen vrij deelnemen aan de activiteiten die op de verschillende stands georganiseerd worden (zie programma). Voor het Praatcafé en de animaties is vooraf inschrijven noodzakelijk:

Naam van de ouder die deel wenst te nemen aan het Praatcafé “Meet the parents: tijd voor alles en iedereen”. In dit Praatcafé gaat het over tijdsbeheer en de zelfstandigheid van het kind met een visuele handicap. Van 10.15 uur tot 11.30 uur. 

Wij willen dat ons kind in de opvang kan of op een stand terecht kan terwijl wij deelnemen aan het Praatcafé: 

Naam van de jongere met een visuele handicap die wenst deel te nemen aan het praatcafé Look & Love : zelfbeeld en relaties met anderen. Van 15.00 uur tot 16.15 uur:

Schrijf je in voor onze andere animaties! Vul onderstaand in: naam, voornaam, leeftijd en geslacht ( ! beperkt aantal deelnemers, wie eerst komt, eerst maalt! ):

We eten ter plaatse (pizza):  

Gelieve je inschrijving te vervolledigen door onderstaande aan te vinken:

Ik stel Brailleliga vrij van elke verantwoordelijkheid in het geval van een ongeluk waar iemand van mijn familieleden bij betrokken is gedurende deze dag.

Ik geef de Brailleliga toestemming om foto’s en filmpjes die gemaakt werden van mijn familieleden op deze dag te gebruiken:  

De Brailleliga verwerkt uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met uw rechten en haar plichten, in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Zo u vragen heeft over de verwerking van uw gegevens, kan u onze Privacy Policy raadplegen op www.braille.be. Voor het raadplegen, wijzigen, verwijderen van uw gegevens of voor andere vragen, contacteer ons per post of via info@braille.be. Ik wens op de hoogte gehouden te worden van de activiteiten en het nieuws van de Brailleliga (uitnodigingen, tombola, nieuwsbrieven, oproepen tot schenkingen, enz.):