Deelnemen aan de Tombola

Speel, win en steun!

De 72e editie van de Grote Tombola gaat van start!

Geweldige prijzen winnen EN tegelijkertijd personen met een visuele handicap steunen? Dankzij onze Tombola is dit mogelijk! Speel dus mee en steun zo onze gratis diensten voor personen met een visuele handicap en misschien win je wel één van de geweldige prijzen waaronder de eerste prijs van € 75.000 in Staatsfondsen, of een auto, een elektrische fiets, smartwatches, tablets, huishoudtoestellen, gereedschap, cadeaubonnen,... er zijn meer dan 5000 prijzen te winnen!

Neem snel deel en verdubbel je kansen! Koop je voor 09/09/2022 minimaal 2 boekjes (€ 30), dan neem je automatisch deel aan de speciale trekking waarmee je één van de 100 tablets ter waarde van € 200 in de wacht kan slepen.

Sponsoractie

Fan van onze Tombola? 

Overtuig anderen dan om ook deel te nemen voor 17 oktober 2022 en win een cadeaubon van Neuhaus. Heb je jouw sponsorcode nog niet gekregen? Contacteer ons via 02 533 33 32 of tombola@braille.be.

Dankzij de opbrengst van de Tombola kan de Brailleliga haar diensten gratis blijven aanbieden aan meer dan 15.000 blinde en slechtziende personen van alle leeftijden en zo hun zelfstandigheid helpen vergroten.

Hartelijk dank voor je steun en… veel geluk!